Klik her og læse mere
ADNUVO°
Borgergade 6
1300 København K
Tlf 39101000
Mail info@adnuvo.com
CVR 27772463
infoscreen

Det synlige netværk

Dynamisk infoskærm til ScionDTU

En infoskærm i en lobby til en virksomhed kan være en praktisk foranstaltning med masser af nyttig information. Men den er også en væsentlig formidler af virksomhedens værdier og kerneydelser.

Forskerparken ScionDTU er, om nogen, en netværksvirksomhed, og da Adnuvo skulle konceptudvikle og designe en infoskærm til fællesarealerne, var der ikke nogen tvivl:
Infoskærmen skal ikke bare tale om netværk, – den skal vise det på en umiddelbar, flot og letforståelig måde.

Med udgangspunkt i ScionDTUs logo, som rummer både netværk og dynamik i sig, udviklede vi et visuelt design, hvor alle mødesteder og virksomheder er knudepunkter i et evigt voksende netværk, der udvides led for led. I en glidende og dynamisk bevægelse vises forbindelser og sammenhænge mellem de enkelte virksomheder og mellem ScionDTU og virksomhederne.

Og fordi vores programmører er lige så glade for design, som vores designere er for programmering, så er det lykkedes at skabe en infoskærm, der ikke bare er et billede på netværk. Den er en faktisk gengivelse af de reelle netværk, der findes på ScionDTU.
– Klik på en virksomhed, og se hvem den er nærmest i netværk med.
– Klik på et opslag om et arrangement, og se hvilke virksomheder, der deltager.

Infoskærmenes indhold er under fuld kontrol af ScionDTU gennem et specialtilpasset CMS, der kan tilgåes via internettet. Alt indhold kan tilpasses med øjeblikkelig virkning uden fysisk tilstedeværelse.

Tags: , , , ,