Klik her og læse mere
ADNUVO°
Borgergade 6
1300 København K
Tlf 39101000
Mail info@adnuvo.com
CVR 27772463
saxo_foto01B

Saxo “on the go”

Essensen af SAXO’s forretning i din lomme

SAXO er Danmarks førende og største internetboghandel, og ønsker også at fastholde denne position på smartphones. Derfor er det essentielt for SAXO at levere essensen af deres forretning i lommeformat.

Resultatet er: Et mobilt consumer website kogt ned til et præcist og relevant behov, sammensat med en mobil app, der hurtigt kan redde dig fra et for dyrt bogkøb.


SAXO pristjek

Med SAXO Pristjek app’en kan du foretage lynhurtige pristjek på SAXO.com, hvis du står med en bog i hånden, du gerne vil have en god pris på. Scan bogens stregkode og få pris og detaljerede informationer om bogen, send dine pristjek videre på e-mail til venner og bekendte eller gå direkte til online bestilling på SAXO.com. App’en gemmer historikken på de seneste 20 bøger, du har scannet.

Android version

iPhone version


SAXO mobilt e-handelssite

Selve bogkøbet ligger i den mobile webløsning. At tilpasse et stort og omfattende website til mobil størrelse, kræver nogle gevaldige cuts. Men når resultatet bliver så enkelt og overskueligt, er det en fornøjelse at se, at 6 hovedkategorier og langt over 50 underkategorier kan blive til bare 3 navigeringspunkter.

Saxo.com har mere en 800.000 bøger, e-bøger og lydbøger, shopmodul, login funktion.

Tag din smartphone og tast:
m.saxo.com

Tags: , , , , ,